Keita Baldé fait son retour avec Monaco

Absent lors de la finale de la Coupe de la Ligue contre le Paris Saint-Germain (3-0), Keita Balde fait son retour dans le groupe de l’AS Monaco.

L’international sénégalais est bien opérationnel pour le match du club monégasque face au FC Nantes, programmé samedi à 15 heures GMT. Une rencontre que l’ASM doit remporter avant de se déplacer au Parc des Princes dans une semaine pour une revanche face au PSG.
Le groupe : Subasic, Sy – Glik, Jemerson, Jorge, Raggi, Sidibe, Touré – Fabinho, Lemar, Mboula, Moutinho, N’Doram, Rony Lopes, Tielemans – Baldé, Diakhaby, Falcao, Ghezzal.

Lire la suite sur Sunusport.com

48 Commentaires

  1. Paykasa, 16 haneli pin kodundan oluşan, daha önce çok yaygın olarak kullanılan bir ön ödemeli kart türüne benzeyen, içerisinde euro bakiyesi olan bir ön ödemeli sanal karttır. İçerisindeki bakiyeler özel olarak üretilemediği için standart kart bakiyeleri 10, 20, 50, 100, 150, 250 tek kart bakiyesi olarak satılmaktadırlar. Tek kullanımlık bir kart olan paykasa kart, kullanılan sitede kartın bakiyesini girmenize gerek kalmadan sadece 16 haneli tek kullanımlık koduyla işlem yapmanıza olanak sağlamaktadır.

LAISSER UN COMMENTAIRE

Please enter your comment!
Please enter your name here