Pape Kouly Diop se confesse : « je ne compte pas revenir en équipe nationale pour plusieurs raisons »

Le nouveau sociétaire du club espagnol d’Eibar, Kouly Diop s’est confié à un confrère du quotidien sportif ‘’RECORD’’. Il a évoqué entre autre son amour pour le football espagnol, l’équipe nationale du Sénégal qu’il a tôt quitté.

« C’est une chance de se retrouver en Espagne. J’avais commencé en France peut être que si j’y suis resté j’allais terminer ma carrière en Angleterre » déclare-t-il.
Par rapport à l’équipe nationale, le milieu de terrain se dit satisfait de la qualification des lions, qui n’est d’ailleurs pas une surprise pour lui.

Lire la suite sur Galsenfoot.com

299 Commentaires

  1. Antalya havaalanı transfer, alanında hizmet veren Antalya Transfer CLK Firması transfer servis araçlarıyla konforlu ve güvenli yolculuğu hesaplı fiyat politikasıyla beraber müşterilerine en iyi şekilde sunmaktadır.

    Araç filomuza kattığımız hem VIP hemde STANDART servis araçlarımızla misafirlerimizi Antalya havalimanından alarak istedikleriyle lokasyona transferlerinde hizmetinizdeyiz. Antalya havalimanı transferinde saat ve zaman önemli olduğu için misafirlerimiz asla beklemezler ve randevularına geç kalmazlar.
    Antalya Transfer CLK Firması olarak mutlu tatiller dileriz

  2. I don’t even know the way I stopped up here, however I believed this post used to be good. I do not realize who you are however certainly you are going to a famous blogger should you are not already. Cheers!

  3. ankara deha nakliyat firmansı. ankara evden eve nakliyat ev ofis taşımacılığı, şehiriçi şehirler arası nakliyat, eşya depolana hizmetlerini kusursuz olarak uzman kadromuzla 7/24 hizmetimizdeyiz ankara deha nakliyat firması…

  4. PHP SEO: Search Engine Optimization
    php seo uzmanı olarak şirketimiz php seo hizmeti vermektedir günümüz ortamında site sahiplerinin php bilgisi nekadar iyi olsada php seo metotları arama motorlarında optimize edilmesi gereken hususlardan bir tanesi web siteniz nekadar iyi olsada arama motorlarına duyarlı olmasına özen gösterin. php seo uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

  5. 韓國膠原蛋白提拉線,在韓國又稱作FTL(Fine Thread Lifting細線埋入拉提術)」,可達到最新趨勢V臉回春效果。它是運用獲得韓國食品藥品管理局KFDA最高安全等級認證的可吸收縫線PDO (polydioxanone)的Fine Thread(細螺紋) 埋入皮膚真皮層裡作用,利用異物反應原理,促進皮膚真皮膠原的增生、刺激局部微循環、從而提拉皮膚和肌肉,增強皮膚彈性,達到提升、除皺,美白、嫩膚等多重回春效果。

LAISSER UN COMMENTAIRE

Please enter your comment!
Please enter your name here